lettergrootte Standaard lettergrootteGroot lettergrootte


Koppeldarttoernooi

Elk jaar in de winterstop (in de maand januari) wordt het NKC Koppeldarttoernooi georganiseerd. Met 20 á 24 koppels wordt er gestreden om de felbegeerde beker.

Op zaterdag 21 januari 2017 wordt het 12e NKC Koppeldarttoernooi in de CSV kantine gehouden. Remko Boersma van NKC Afrekensystemen is de sponsor van dit jaarlijks evenement.

Het Koppeldarttoernooi wordt voor (niet-)spelende leden, sponsoren en vrijwilligers van CSV’28 georganiseerd en start om 10.00 uur. Graag uiterlijk om 9.30 uur aanwezig zijn, zodat het inschrijfgeld van 5 euro per persoon kan worden betaald en de loting voor de poulefase kan plaatsvinden.

Na de poulewedstrijden zullen de beste koppels verder gaan in een knock-outfase in de winnaarsronde. De andere koppels zullen onderling in een knock-outfase strijden in de verliezersronde. Voor de nummers 1 t/m 3 én de winnaar van de verliezersronde wacht een mooie prijs!

Wil je meedoen en ben je (niet-) spelend lid, sponsor of vrijwilliger geef je dan als koppel op vóór zaterdag 10 januari via mailadres: Volgt.......................