lettergrootte Standaard lettergrootteGroot lettergrootte


Vacatures bij CSV'28

19 mei 2017:

In verband met het feit dat de vrijwilligers in de Evenementencommissie na vele jaren hebben aangegeven komende zomer te gaan stoppen, komen wij graag in contact met:

Medewerkers (m/v) Evenementencommissie

‘’CSV’28 een voetbalvereniging met ambitie, waar betrokken leden -ieder op zijn/haar eigen niveau- kunnen voetballen in een veilige en gezellige atmosfeer”.

De medewerkers zijn samen met de andere commissieleden verantwoordelijk voor de uitvoering en organisatie van evenementen binnen CSV'28 om op die manier ook bij te dragen aan een gezellige atmosfeer rondom en met betrokken leden.

Van diverse activiteiten die al eerder zijn georganiseerd zijn draaiboeken beschikbaar voor de commissie, maar eigen creativiteit en inbreng wordt zeer gewaardeerd!

Naast veel enthousiasme en affiniteit met vrijwilligersorganisaties zien wij graag de volgende competenties:
* Verbindend;
* Luisteren;
* Creatief;
* Enthousiasmeren;
* Samenwerken.

Meer informatie kunt u terug vinden op de website onder “Activiteiten > Evenementen”.
Uw reactie kunt sturen naar evenementen@csv28zwolle.nl
 


December 2016:

Dit zijn momenteel de belangrijkste vacatures bij CSV’28 neem voor meer informatie over deze vacatures contact op met: secretaris@csv28zwolle.nl

We hebben echter doorlopend vrijwilligers nodig. Indien u graag iets wil betekenen voor CSV’28 dan kunt u contact opnemen met het CSV’28 Bureau: csv28bureau@gmail.com