lettergrootte Standaard lettergrootteGroot lettergrootte


Evenementen

De Evenementencommissie is een commissie die bestaat uit louter vrijwilligers, die activiteiten ontplooit voor de vereniging en haar leden. Deze commissie is in het leven geroepen met de achterliggende gedachte dat CSV’28 meer is dan voetbal alleen. Aangezien de vereniging een enorme groei doormaakt, heeft het bestuur besloten om structuur aan te brengen in de organisatie van diverse activiteiten binnen de vereniging. Hierdoor kunnen de diverse activiteiten goed op elkaar worden afgestemd.

Onze doelstelling is: het helpen bij het bedenken en organiseren van activiteiten voor alle categorieën, waarbij uiteraard plezier maken en spelvreugde voorop staan.
De huidige structuur is momenteel opgedeeld in 3 takken onderdelen: jeugd-, senioren- en verenigingsbrede activiteiten.

Maar…..denk hierbij vooral niet dat alles vanzelf gaat!! Aan ideeën geen gebrek, maar voor de uitvoering zijn vele handen nodig! Kijk er dus niet raar van op als de Evenementencommissie bij u aanklopt voor een kleine deeltaak in het geheel, zodat we er voor kunnen zorgen dat een klein beetje energie van veel helpende handen veel verenigingsvreugde gaat brengen.

De activiteiten die we graag voor en met jullie willen organiseren zijn:

Jeugd Senioren Vereniging
Penaltybokaal Koppeldarttoernooi Grote Clubactie
Bingomiddag Klaverjassen Vrijwilligersavond
Sinterklaas   Snert/Verbindingsloop
Filmmiddag    

Zoals je ziet zijn het nogal wat activiteiten en dan zijn er ook nog een aantal die nog niet genoemd zijn. We rekenen op jullie medewerking, dus meld je gauw aan als vrijwilliger/helpende hand voor één van de activiteiten!! Een klein beetje inzet, groot plezier!

De Evenementencommissie is momenteel vacant.

Wij zoeken een aantal personen die de diverse evenementen in goede banen kunnen leiden. Hierbij zijn er diverse draaiboeken beschikbaar en zijn er ook evenementen die
stand-alone draaien zoals het koppeldarttoernooi.

Heeft u vragen over een activiteit of wilt u mee helpen met het organiseren van activiteiten, mail dan naar (evenementen@csv28zwolle.nl)