12e Isaac de Groot jeugdtoernooi 2019


De speeldata van het 12e Isaac de Groot Jeugdvoetbaltoernooi bij CSV ’28 zijn:

Zaterdag 8 juni 2019

Klik hier voor het digitale programmaboekje van 9 juni 2019.......volgt
Klik hier voor de spelerlijst

Zaterdag 15 juni 2019

Klik hier voor het digitale programmaboekje van 15 juni 2019.......volgt.

Klik hier voor de uitnodiging 12e Isaac de Groot toerooi 2019

De organisatie streeft ernaar de poules naar sterkte in te delen.  Om het toernooi optimaal voor te kunnen bereiden, ontvangen wij graag uw inschrijving(en) uiterlijk 15 maart 2019 via de mail: jeugdtoernooi@csv28zwolle.nl (dus niet via beantwoorden)

Wij verzoeken u vriendelijk de volgende informatie toe te voegen:

  • Naam vereniging en plaatsnaam
  • Deelnemende team(s)/ elftal(len) + klasse (voorjaar 2017)
  • Naam, functie en emailadres van de contactpersoon, en
  • Naam en emailadres van de leider van het betreffende team/ elftal
  • Clubkleuren (shirt – broek – kousen)
  • Contactpersoon t.a.v. toernooien bij uw vereniging


Hoofdsponsor Isaac de Groottoernooi 2018

De organisatie


Cor Kuiper, Amko de Groot,José Traore en Allard Stoute


Nieuwe hoofdsponsor Isaac de Groot Jeugdtoernooi

In 2016 is Boudesteyn RegioBank hoofdsponsor geworden van het Isaac de Groot Jeugdtoernooi.

Baker Tilly Berk

Wij, CSV'28 danken Baker Tilly Berk voor het hoofdsponsorschap in de afgelopen jaren. Dank zij de sponsorgelden kon de organisatie elk jaar weer een prachtig toernooi organiseren. Sinds 2011 was Baker Tilly Berk Accountants en Belastingadviseurs onze vaste hoofdsponsor. Baker Tilly Berk kent 18 vestigingen in Nederland, bestaat inmiddels 95 jaar en heeft ruim 900 medewerkers. Het kantoor bedient een brede markt, maar de focus ligt op de middelgrote en kleinere bedrijven, met name familiebedrijven.


Historie

In het jaar 2014 is de zevende editie van het Isaac de Groot toernooi georganiseerd. In 2008 begonnen met circa 100 deelnemende teams; in 2014 zijn er ruim 170 deelnemende teams geweest. De deelnemende verenigingen kwamen uit alle windstreken van Nederland naar Zwolle voor het CSV’28 Isaac de Groot toernooi.
Vorig jaar kwamen de gasten bijvoorbeeld uit Heerenveen – Zuidlaren – Uitgeest – Almere – Delden – Arnhem – Zoetermeer – Utrecht – Amerongen – Den Haag en natuurlijk uit de voor CSV’28 vertrouwde eigen regio.

Het toernooi groeit maar door

Het Isaac de Groottoernooi is populair geworden in de afgelopen jaren. Verenigingen die in de afgelopen jaren zijn geweest, komen terug met extra teams of andere teams. Door deze toename van inschrijvingen bij met name de D-, C- en B-junioren hebben we meer poules per categorie opgezet. Door de vele inschrijvingen heeft de organisatie er ieder een aantal extra uitdaging bij: genoeg kleedruimte, scheidsrechters en vrijwilligers tijdens de beide voetbaldagen. We doen nu met name een beroep op voetballende leden uit seniorenteams die een actieve bijdrage kunnen leveren. Meld je aan via ons emailadres: jeugdtoernooi@csv28zwolle.nl