lettergrootte Standaard lettergrootteGroot lettergrootte


Postvakken

Voor alle elftallen en commissies zijn er postvakken. Informatie wordt meestal gegeven via de website, maar veelal ook middels de postvakken. Wij raden elke leider en of trainer aan om regelmatig uw postvak te legen. De postvakken staan in het wedstrijdsecretariaat.
 

Lockers

CSV'28 biedt u als lid van CSV'28 en als bezoeker aan ons mooie complex de mogelijkheid om gebruik te maken van lockers. Wij raden u aan om uw waardevolle spullen in de lockers op te bergen. Het gebruik kost u € 2,-, maar na gebruik ontvangt u dit bedrag terug. De lockers staan in de kantine, direct links van de toegangsdeuren.

Route CSV'28 gebouw

Het wordt drukker en drukker op de trainingsavonden en de speelzaterdagen bij CSV’28. Met de grote hoeveelheid aan jeugdteams is het vaak een onoverzichtelijke situatie in het CSV- gebouw. Om hierin meer overzicht en vooral veiligheid te brengen, hadden wij als beheercommissie vorig jaar al plannen om de looproute naar de velden, kleedkamers en de kantine voor spelers en toeschouwers te veranderen. De gangen naar de kleedkamers zijn per direct alleen toegankelijk voor trainers, leiders en spelers die daar vanwege voetbalactiviteiten moeten zijn. Op de ramen bij alle buitendeuren hangen sinds kort nette informatieborden om het één en ander duidelijk te maken. Binnenkort starten wij ook met vrijwilligers die zich gaan bezig houden met toezicht op veiligheid en orde op de zaterdagmiddag.

Wilt u als toeschouwer naar de velden, gebruik dan in het vervolg de gangen naar de kleedkamers niet meer als looproute!

Neem daarvoor de buitendeur bij veld 1 of gebruik het zwarte hekwerk aan de rechtervoorzijde van het CSV’28 gebouw. Dit hekwerk zit bij thuiswedstrijden van CSV’28 1 op slot. Andersom geldt eveneens, wilt u naar de kantine vanaf de velden, neem dan de hoofdingangen van het CSV’28 complex.

Wilt u als trainers, leiders en of spelers naar de velden voor een training of voor een wedstrijd, gebruik dan niet meer de centrale hal als looproute!

Gebruik de buitendeuren in de gangen bij de kleedkamers. Andersom geldt eveneens, wilt u naar de kleedkamers na een training en of een wedstrijd, neem dan de buitendeuren die toegang geven naar de kleedkamers.

Wij hopen dat iedereen zich hierin kan vinden.