lettergrootte Standaard lettergrootteGroot lettergrootte


CSV'28 Bureau

Het CSV’28 Bureau is er vooral om nieuwe leden zich snel thuis te laten voelen in onze mooie vereniging. Als je lid wordt dan kom je persoonlijk langs bij het bureau (met je ouders) om je in te laten schrijven: wij zitten op onderstaande data en tijden in het CSV-gebouw. Wanneer je je gaat inschrijven vertellen we belangrijke informatie over CSV, maar ook beantwoorden we al je vragen. Daarnaast helpen we je met het invullen van de formulieren en kijken we welke voorkeuren jij hebt / je ouders hebben voor het doen van vrijwilligerswerk binnen CSV’28. Voor de nieuwe jonge spelers hebben we ook nog een leuke CSV’28-attentie wanneer je je persoonlijk komt inschrijven.

Het CSV’28 Bureau is ook voor vertrekkende spelers. Wij komen graag in contact met je, ook wanneer je CSV’28 wilt verlaten.

Het CSV’ 28 Bureau is ook een belangrijke schakel tussen de vraag naar vrijwilligerswerk en het aanbod van vrijwilligerswerk. Het is belangrijk dat er genoeg vrijwilligers zijn om samen de club te helpen en verder te brengen. Dit kan bij het helpen bij toernooien, sinterklaasactiviteiten, onderhoud of kantinewerkzaamheden. We proberen dat in goede banen te leiden.

Mocht je vragen hebben dan zijn we bereikbaar op dit email-adres: csv28bureau@gmail.com

Het CSV’28 Bureau is vanaf maart 2016 geopend op elke tweede dinsdag van de maand, van 19.30 uur tot 20.30 uur. We zijn te vinden in de CSV-kantine.