lettergrootte Standaard lettergrootteGroot lettergrootte


CSV'28 Bureau

Het CSV’28 Bureau is er onder andere om nieuwe leden zich snel thuis te laten voelen in onze mooie vereniging. Als je lid wordt dan kom je persoonlijk langs bij het bureau (met je ouders) om je in te laten schrijven. Wanneer je je gaat inschrijven geven we belangrijke informatie over CSV, maar ook beantwoorden we al je vragen. Daarnaast helpen we je met het invullen van de formulieren en kijken we welke voorkeuren jij hebt / je ouders hebben voor het doen van vrijwilligerswerk binnen CSV’28.

Het CSV’28 Bureau is ook voor vertrekkende spelers. Wij komen graag in contact met je, ook wanneer je CSV’28 wilt verlaten. Daarnaast kun je bij het CSV’28 bureau ook terecht met adreswijzigingen en andere zaken die te maken hebben met de ledenadministratie.

Het CSV’ 28 Bureau is daarnaast een belangrijke schakel tussen de vraag naar vrijwilligerswerk en het aanbod van vrijwilligerswerk. Het is belangrijk dat er genoeg vrijwilligers zijn om samen de club te helpen en verder te brengen. Dit kan bij het helpen bij toernooien, sinterklaasactiviteiten, onderhoud of kantinewerkzaamheden. Alle beetjes helpen en of je nu weinig of veel tijd hebt, een enkele keer of wekelijks: er is altijd een passende vrijwilligersklus voor al onze leden. We proberen dat in goede banen te leiden.

Mocht je vragen hebben dan zijn we bereikbaar op dit email-adres: csv28bureau@gmail.com

Het CSV’28 Bureau is in het seizoen 2018/2019 op andere tijden aanwezig dan voorheen! We zijn er op andere dagen en tijden, maar wel vaker!

Zie onderstaand schema, dan zitten we klaar voor je van 18.00 tot 19.00 uur in de kantine van CSV'28:

Dinsdag 11 september

Woensdag 19 september

Donderdag 27 september

Dinsdag 2 oktober

Woensdag 10 oktober

Donderdag 18 oktober

Dinsdag 23 oktober

Woensdag 31 oktober

Donderdag 8 november

Dinsdag 13 november

Woensdag 21 november

Donderdag 29 november