lettergrootte Standaard lettergrootteGroot lettergrootte


CSV28 speelt promotiewedstrijd tegen CVV Achilles


CSV'28 speelt promotiewedstrijd tegen CVV Achilles

Komende zaterdag 27 mei 2017 om 14:30 uur is het zover. CSV ’28 speelt voor het eerst sinds jaren weer een promotiewedstrijd met als inzet een plaats in de derde klasse KNVB.

De tegenstander in dit tweeluik is CVV Achilles uit Enschede (4e klasse D, Oost). Deze ploeg speelde in de eerste ronde van de nacompetitie tegen RKSV uit Rijssen en verloor beide duels, waardoor het nu tegen CSV ’28 een herkansing krijgt om promotie af te dwingen.

Onze thuiswedstrijd spelen we niet op ons eigen sportpark “de Verbinding” maar op het terrein van Be Quick ’28 (naast het Mac3 Park Stadion).

Reden is dat we als CSV ’28 aanstaande zaterdag ons eigen (tiende) Isaäc de Groot Toernooi houden en dat we van de organisatie en de 60 teams (!) met ruim 900 spelers (!) die daar aan meedoen, niet kunnen verwachten alles om te zetten. De organisatie heeft maanden van voorbereiding achter de rug en er staat een prachtig toernooi met een strak tijdschema, waar we al jaren een pluim voor krijgen van alle deelnemende teams.

Zowel CVV Achilles als de KNVB waren helaas niet bereid om mee te werken aan een verplaatsing naar een later tijdstip.

Hoef je zaterdagmiddag niet zelf te spelen of ben je geen vrijwilliger op het Isaäc de Groot Toernooi, kom dan ons eerste elftal ondersteunen op het sportcomplex van Be Quick ’28. 

De wedstrijd begint om 14:30 uur!

Bij voldoende deelname rijdt er op 3 juni een bus naar Enschede, als we daar de tweede wedstrijd spelen. Intekenlijsten voor deze bus zijn zowel bij Be Quick ’28 als ook op onze eigen accommodatie aanwezig.


Door: het Bestuur