lettergrootte Standaard lettergrootteGroot lettergrootte


Scheidrechters CSV28 halen 970 euro op bij winkeliersactie Stadshagen


Scheidrechters CSV'28 halen 970 euro op bij winkeliersactie Stadshagen

Geweldig was het dat Winkelcentrum Stadshagen een actie had bedacht om (sport)verenigingen te ondersteunen. In de afgelopen 6 weken kon stembiljetten invullen bij de winkels in winkelcentrum Stadshagen.

CSV’28 had voor deze actie “de Scheidsrechters van CSV’28” gevraagd of zij deze actie willen adopteren. Onze scheidrechters die altijd klaar staan om de wedstrijden te begeleiden kunnen de opbrengst goed gebruiken voor diverse materialen zoals: kleding en (opleidings) materialen.

De scheidrechters hebben zich op twee dagdelen, een woensdagmiddag en een zaterdagmiddag gepresenteerd in het winkelcentrum. De eerste keer konden de bezoekers schieten op een bord met gaten en leuke prijsjes winnen. De tweede keer had CSV’28 een pannakooi geregeld waar in gevoetbald kon worden.

Afgelopen zaterdag, 3 juni werd de uitslag van bekend gemaakt van hoeveel stemmen iedere vereniging bij elkaar had gesprokkeld. Jeroen Nagelmaeker (Jumbo Stadshagen) maakte de prijzenverdeling bekend  TC’91 won 980 euro, gevolgd door CSV’28 en WVF met elk 970 euro. Korfbalvereniging Sparta ontving 870 euro. De rest werd verdeeld over volleybalvereniging Voorsterslag (490), CGV Sparta (420 euro) en HV Travelbags (320 euro).

Kortom een mooi bedrag voor onze scheidrechters van CSV’28. Erik Geubels en Jan Bosscher erg bedankt voor jullie inzet samen met de overige scheidsrechters.


Door: Tonie Welmers

img_6678.jpg
img_6679.jpg
img_6681.jpg
img_6685.jpg

img_6714.jpg
img_6715.jpg