lettergrootte Standaard lettergrootteGroot lettergrootte


CSV28 kan weer vooruit


CSV'28 kan weer vooruit

De bestuurscrisis van CSV ’28 is afgewend. Met dank aan SportService Zwolle kan de voetbalvereniging vooruit nadat er genoeg kandidaten zijn gevonden om de opengevallen bestuursfuncties in te vullen. Tot de volgende ledenvergadering in september is er een driekoppig interim-bestuur.

Het bestuur wordt uitgebreid van zeven naar negen leden. Er komt een nieuwe portefeuille vrijwilligerszaken en commercie en communicatie worden uit elkaar gehaald. Vrijwilligerszaken maakte eerder onderdeel uit van de portefeuille jeugd, in het bezit van Jolanda Strijk, de nieuwe interim-voorzitter.

"De leden zijn aan zet", sprak, de inmiddels afgetreden, voorzitter Durk de Boer in maart nadat een noodoproep was gedaan aan de leden van CSV ’28, een voetbalclub die in 2007 verhuisde van het Hoge Laar (achter Holtenbroek) naar Stadshagen. De club kon de immense ledengroei, van 460 naar 1300, bestuurlijk niet behappen. Oproepen voor nieuwe bestuursleden vonden niet, of te weinig, gehoor. De Boer was samen met Jolanda Strijk als enige van het bestuur overgebleven en er was dringend behoefte aan vers bloed. Met de verwachte groei naar 1700 á 1900 leden in de komende vijf tot tien jaar moest er wat gebeuren. SportService Zwolle werd ingeschakeld en met hulp van die instantie werd op de door 175 leden bezochte ledenvergadering van 27 maart een werkgroep in het leven geroepen. Lees hier verder.


Door: Bron: de Swollenaer