lettergrootte Standaard lettergrootteGroot lettergrootte


Digitale wedstrijdzaken app


Digitale wedstrijdzaken app

Vanaf het seizoen 2017/’18 worden alle officiële wedstrijden van de KNVB vastgelegd met het digitale wedstrijdformulier op een smartphone of tablet. Om vanaf de eerste wedstrijd een goede start te kunnen met met het gebruik van het mobiel digitaal wedstrijdformulier heeft de KNVB een aantal filmpjes gemaakt.

Klik hier voor een korte introductie van het mobiel digitaal wedstrijdformulier.

Het mobiel DWF is onderdeel van de Wedstrijdzaken-app. Deze applicatie is reeds beschikbaar in de Apple Store en Google Play Store (niet voor Windows Mobiel). De app wordt gebruikt door wedstrijdsecretarissen, scheidsrechters, teamleiders en aanvoerders/spelers.

Je kunt je alleen registreren met het e-mailadres dat vastligt in de ledenadministratie van je vereniging en de KNVB. Heb je nog geen e-mailadres laten registreren neem dan alsnog contact op met de ledenadministratie. Daarna kun je je alsnog registreren met dit e-mailadres.

Ook heeft de KNVB een aantal instructie filmpjes gemaakt met betrekking tot het gebruik van de digitale wedstrijdzaken-App en deze zijn hier te bekijken.

Daarnaast zal ook tijdens de Kaderavonden aan het begin van het komende voetbal seizoen aandacht worden besteed aan het gebruik van de Digitale wedstrijdzaken-App.


Door: Erik Geubels