lettergrootte Standaard lettergrootteGroot lettergrootte


Mobiel digitaal wedstrijdformulier


Mobiel digitaal wedstrijdformulier

Vanaf 2 september stapt het amateurvoetbal over naar het mobiele digitaal wedstrijdformulier. Het invullen van het wedstrijdformulier zal voortaan uitsluitend met de Wedstrijdzaken-app mogelijk zijn. Deze applicatie is beschikbaar in de Apple Store en Google Play Store (niet beschikbaar voor Windows telefoon). Registratie (inloggen) moet via het e-mailadres welke is opgegeven bij de ledenadministratie. 

Geen gedoe meer met de spelerspasjes
Met de wedstrijdzaken-app geen gedoe meer met pasjes deze zitten namelijk digitaal in de app. Het aanvragen van nieuwe spelerspassen gaat ook voortaan digitaal. Hiervoor hoeft ook geen pasfoto meer te worden opgestuurd. Een herkenbare digitale foto uploaden is genoeg. Alle reeds bestaande foto's worden automatisch gedigitaliseerd door de KNVB. Voorwaarde voor het gebruik van de app is wel dat elk lid bekend moet zijn bij de KNVB met het juiste e-mailadres. 

Je kunt je dus alleen registreren met het e-mailadres dat bekend is bij de ledenadministratie van CSV'28 en dus ook bij de KNVB. Neem contact op met de ledenadministratie indien je e-mailadres niet correct is.  Het vastleggen van je juiste e-mailadres in de administratie is een must. Daarna kan je je registreren met dit e-mailadres. Door de app te downloaden je e-mailadres in te vullen en het bijbehorende wachtwoord van je e-mailadres kun je snel nagaan of dit e-mailadres ook in sportlink staat.

Meerdere personen met hetzelfde e-mailadres:
Indien het e-mailadres bij meerdere personen geregistreerd staat kan je kiezen aan welke persoon (relatiecode) je het account wilt koppelen. Door uit te loggen en opnieuw in te loggen, kan je opnieuw kiezen aan welke persoon je het account wilt koppelen.

Wel digitale pas maar nog geen foto:
Mocht het inloggen zijn gelukt maar er is geen foto zichtbaar geen probleem. Met een geldig officieel legitimatiebewijs mag er gespeeld worden indien er geen foto aanwezig is. Het is echter mogelijk om in de app zelf onder instellingen een pasfoto (selfie) te maken en deze in te voegen. Deze foto zal dan ook direct in sportlink zichtbaar worden. 

Assistent-scheidsrechter invullen:
Voor jeugdwedstrijden in categorie B geldt een uitzondering. Omdat de rol van assistent-scheidsrechter bij deze wedstrijden vaak wordt uitgevoerd door goedwillende ouders, mag het invoeren van deze gegevens bij het totale jeugdvoetbal (JO13 t/m JO19) in categorie B achterwege blijven. Voor de overige categorieën blijft het invullen van de assistent-scheidsrechters op het MDWF wel verplicht en wordt dit ook gecontroleerd (deze moet dan ook lid zijn van CSV'28). 

Voor de overige zaken verwijs ik jullie door naar de bijlagen of kijk op:

http://www.knvb.nl/assist/wedstrijdbepalingen/wedstrijdzaken/assist-bestuurders/veelgestelde-vragen

Bijlagen:

Handleiding voorbereiding
Handleiding officials
Handleiding teamleden
Handleiding wedstrijdsecretaris


Door: Steven Dekker