lettergrootte Standaard lettergrootteGroot lettergrootte


Schema Schoonmaak Team doordeweeks


Schema "Schoonmaak Team doordeweeks"

Het Schoonmaak Team van de week was een paar weken geleden al ingegaan op de zaterdag. Nu het trainingsschema voor het seizoen 2017-2018 gereed is, is nu ook het schema klaar gemaakt voor het “Schoonmaak Team van de week” voor doordeweeks.
 
De elftallen die zijn ingedeeld, zijn de elftallen die het laatst trainen en het laatst klaar zijn op een trainingsavond. Om het voor een ieder makkelijker te maken, zijn vele elftallen per maand ingedeeld.
 
Velen zullen zeggen, moeten wij nu 4 weken achter elkaar op een avond schoonmaken? Ja, we moeten samen de klus klaren ( er zijn afspraken gemaakt met het schoonmaak bedrijf Care ) en het is maar 10 minuten werk per avond. Daarbij zitten er gemiddeld 15 spelers in een elftal en als je 2 man per avond inzet dan valt het allemaal reuze mee. Indien een elftal een avond niet traint, dan ligt de verantwoordelijkheid bij dit elftal om een vervangend elftal aan te wijzen. Regel dit dus onderling.
 
De bedoeling is dat elke trainingsavond alle kleedkamers, doucheruimtes, gangen, wedstrijdsecretariaat en centrale hal worden gecontroleerd, zo nodig dus aanvegen en afval deponeren in de afvalbakken.
 
Een kopie van het schoonmaakteam wordt deze week ophangen aan het prikbord in de centrale hal.
 
Mochten er meer elftallen worden ingedeeld op het laatste tijdstip van een trainingsavond, dan zal  het schema worden aangepast.

Klik hier voor het schema.
 

 


Door: Hans van der Beek