lettergrootte Standaard lettergrootteGroot lettergrootte


Naleving gedragsregels


Naleving gedragsregels

Sinds een flink aantal jaren werken wij bij CSV'28 met gedragsregels. Deze gedragsregels heeft elke trainer of leider ontvangen in hun postvak, zelfs is dit bestand te downloaden vanaf deze website.

Gedurende de laatste weken lijkt het erop dat niemand deze gedragsregels meer naleeft. Minidoelen worden niet terug gezet naar de plek waar het hoort, plassen in de doucheruimten, elftallen die hun taak niet meer uitvoeren om kleedkamers/doucheruimten na trainingen en of wedstrijden ( incl van de tegenstander ) schoon te maken, cornervlaggen die op de velden achter blijven, hekken die niet worden afgesloten, bezems en trekkers die verspreid zijn in verschillende kleedkamers ondanks een duidelijke nummering en het niet uitvoeren van het Schoonmaak Team van de Week.

Gistermiddag zijn er 7 kruisjes uitgedeeld aan diverse elftallen, omdat taken niet zijn uitgevoerd. Gaan we op deze manier verder? Nee!!

Ik stel voor om nogmaals de gedragsregels door te nemen, klik hier en deel dit met de spelers en spreek elkaar aan. Leiders zijn verantwoordelijk op naleving van deze gedragsregels. Mocht binnen een aantal weken geen verbeteringen te zien zijn, worden er passende maatregelen genomen. Een ieder kent het het gezegde "de goeden moeten dan maar onder de kwade lijden". Probeer dit te voorkomen.

 


Door: Hans van der Beek