lettergrootte Standaard lettergrootteGroot lettergrootte


Uitnodiging informatieavond VTON bij CSV28


Uitnodiging informatieavond VTON bij CSV'28

Op advies van de Technische Commissie (TC) heeft het hoofdbestuur besloten om voor alle trainers van CSV’28 de zogenaamde VTON-app beschikbaar te stellen. De VTON methodiek is een compleet leeftijdsspecifiek en methodisch opgebouwd voetbal trainingsprogramma opgebouwd conform het technisch beleid van onze vereniging. Naast plezier tijdens de trainingen, willen we als TC graag dat alle spelers van CSV’28, dus niet alleen de spelers van de prestatieteams, zich ontwikkelen als voetballer. We vinden het dus belangrijk dat onze trainers hierin optimaal worden gefaciliteerd. De VTON  app is hiervoor een uitstekend hulpmiddel.

Ook dit jaar organiseert CSV’28 weer een workshop over de inzet en het gebruik van VTON binnen onze vereniging en hoe zich dat vervolgens vertaalt naar de  praktijk. Het doel van deze bijeenkomst is om u als leider en trainer de juiste handvatten te geven voor een goed en plezierig gebruik van VTON.

Deze informatieavond zal in samenwerking met Sportservice Zwolle gegeven worden op woensdag 11 oktober 2017 vanaf 19.30 uur bij CSV’28.

De avond zal er als volgt uit komen te zien:

  • Welkom
  • Uitleg waarom VTON binnen CSV’28
  • Uitleg VTON door SportService Zwolle
  • Uitleg VTON app door SportService Zwolle
  • Vragen
  • VTON in de praktijk (hiervoor gaan we het veld op)

Omdat VTON een van de belangrijkste hulpmiddelen is binnen onze jeugdopleiding, willen we iedereen uitnodigen deze avond bij te wonen. Zowel leiders als trainers die nu al gebruik maken van VTON, als ook leiders en trainers die hier (nog) geen gebruik van maken.  

U zult tijdens deze avond leren wat de voordelen zijn van werken met VTON voor CSV’28, waarom VTON belangrijk is voor de ontwikkeling van spelers, wat voor u de voordelen zijn als trainer en hoe u uw veldorganisatie neerzet. Ook ontvangt u tips en trucs die u kunnen helpen een betere trainer te worden.

We gaan er vanuit dat er van ieder team minimaal 1 vertegenwoordiger aanwezig is. Dit geldt ook voor de trainers die op de woensdagmiddagen al gebruik maken van VTON om ook hun ervaringen te delen.

Afmelden graag  via je coördinator anders gaan we er van uit dat je gewoon aanwezig bent.

Met vriendelijke groet,

Namens het Ondersteuningsteam,
Harjan Jansen


Door: Linda Westerkamp