lettergrootte Standaard lettergrootteGroot lettergrootte


Nabeschouwing van de wedstrijd Wijthmen1 - CSV28 1-5


Nabeschouwing van de wedstrijd Wijthmen1 - CSV'28 1-5

Hoofdtrainer Martin Reijnders geeft zijn nabeschouwing op de wedstrijd van zaterdag 7 april: Wijthmen 1 - CSV'28 1. Eindstand 1-5.

Na een zeer sterk eerste kwartier waarin we 3 keer scoorden hebben we de wedstrijd niet met hoogstaand voetbal maar wel heel zakelijk uitgespeeld. En dat is zeker een compliment naar ons team. Waar we voorheen nog wel steken lieten vallen en een voorsprong nog geen garantie was op een overwinning, zijn we de laatste wedstrijden wel in staat om de wedstrijd op een zakelijke manier uit te spelen. Hier zie je dan ook een positieve groei bij ons jonge team.
Onze selectie is niet breed, vandaar dat het des te knapper is dat wij elke week toch zeer acceptabel en bij vlagen erg goed voetbal op de mat leggen. Sommige fases in de wedstrijd vind ik het echt genieten als ik zie hoe wij een tegenstander compleet overrompelen met snel en direct spel, en van daaruit kans op kans creëren.
Aankomende zaterdag wacht VSW, dat tweede staat met 5 punten voorsprong op ons. Bij winst is ook de tweede plaats nog in zicht en daar willen we dan ook vol voor gaan. Het besef in de groep komt steeds meer dat we wanner we het kunnen opbrengen om volgens onze visie te blijven voetballen we een goede kans maken op de nacompetitie.
Ik hoop dat we opnieuw toeschouwers naar onze wedstrijd weten te krijgen en die een vermakelijke wedstrijd kunnen aanbieden met winst als resultaat. Tot zaterdag!

Opstelling:
1. Melvin, 2. Redouan, 3. Adir, 4. Mike, 5. Pim, 6. Sam, 7. Mohammed, 8. Ivan, 9. Murat, 10.Rachid, 11. Joshua
2. Wissels: 12. Tom, 13, Dewi, 14. Isa
3. Doelpuntenmakers: Rachid, Mohammed 3x, Murat


Door: Martin Reijnders