lettergrootte Standaard lettergrootteGroot lettergrootte


Uitnodiging Vrijwilligers-BBQ


Uitnodiging Vrijwilligers-BBQ


Graag nodigt het bestuur van CSV'28 alle vrijwilligers uit voor een Vrijwilligers-BBQ op zaterdag september 8 a.s. na de wedstrijd CSV'28-1 vs VV Avereest-1 (zo rond 16.30 uur). Wij bieden u, als vrijwilliger, en uw partner deze barbecue aan als bedankje voor de werkzaamheden die u in het afgelopen jaar voor CSV'28 heeft verricht!

Ook onze (jeugd)scheidsrechters worden hierbij van harte uitgenodigd. Om e.e.a. goed te kunnen regelen willen wij u... vragen om u aan te melden voor de barbecue, zodat we weten op hoeveel personen we kunnen rekenen. Uiteraard horen wij ook graag of wij rekening moeten houden dieetwensen of vegetarische wensen.
U kunt zich aanmelden voor 5 september via: communicatie.csv28zwolle@gmail.com ovv uw naam (evt die van uw partner), het aantal personen en email adres.
PS: Indien u uw (jonge) kinderen wilt meenemen dan kan dat natuurlijk. Voor hen zullen er broodjes hamburger of worst klaar liggen. Wilt u bij uw opgave ook hun naam en leeftijd even doorgeven?

Bent u geen vrijwilliger geweest het afgelopen jaar, maar wilt u wel graag een vorkje meeprikken? Ook dan bent u van harte welkom. Voor €7,50,- kunt u een bbq-pakketje kopen. Daarvoor kunt u zich opgeven via communicatie.csv28zwolle@gmail.com. Graag bij uw aanmelding uw naam en het aantal personen doorgeven.


Door: Linda Westerkamp