lettergrootte Standaard lettergrootteGroot lettergrootte


Missie en aanstellingsbeleid

Missie CSV’28

CSV’28 - een voetbalvereniging met ambitie - waar betrokken leden, een ieder op zijn eigen niveau, kan voetballen in een veilige en gezellige atmosfeer.

Normen en waarden

Daarnaast is CSV’28 een vereniging waar iedereen elkaar respecteert en waarbij sportiviteit en Fairplay voorop staan en sportpark "De Verbinding" een fijne plaats is waar iedereen zich veilig en thuis kan voelen, ongeacht zijn of haar voetbalcapaciteiten of achtergrond.

CSV’28 verwacht ook van bezoekers van ons sportpark dat zij deze normen en waarden respecteren.

Belangrijke onderdelen binnen onze normen en waarden zijn:
- Fans zijn belangrijk voor elk team. Moedig zoveel en enthousiast als je kan je team aan maar kwets nooit.
- Scheidsrechters en hun assistenten houden ook van voetbal en doen ook hun best. Respecteer hun beslissingen.

Missie en visie Commissie Scheidsrechterszaken CSV’28

De verenigingsscheidsrechters en assistent-scheidsrechters van CSV’28 leiden vanuit een objectieve positie en met een positieve instelling de wedstrijden. Respect, sportiviteit en Fairplay staan ook bij de verenigingsscheidsrechters hoog in het vaandel.

De verenigingsscheidsrechters van CSV’28 willen de voorwaarden scheppen voor maximaal voetbalplezier voor alle aanwezigen.

De commissie Scheidsrechterszaken van CSV’28 ondersteunt haar assistent-scheidsrechters en verenigingsscheidsrechters volledig in hun taak.

Aanstellingsbeleid:

De commissie scheidsrechterszaken heeft in overleg met het algemeen bestuur van CSV'28 een aanstellingsbeleid opgesteld wat door iedereen binnen de vereniging gevolgd dient te worden. Het aanstellingsbeleid is hier te downloaden.