lettergrootte Standaard lettergrootteGroot lettergrootte


Een PannaSutu veld voor Stadshagen

Een PannaSutu veld in onze eigen wijk, daar gaan we samen voor in 2016! Waarom? Omdat sporten verbindt. En omdat Stadshagen veel (jonge) voetballiefhebbers telt. Maar liefst circa 1300 van hen voetballen bij CSV’28.

Het initiatief om samen te gaan voor een PannaSutu veld zorgt voor betrokkenheid, saamhorigheid en verbinding in onze wijk. Gemeente Zwolle ondersteunt onze plannen en geeft toestemming voor een PannaSutu veld van 12 bij 26 meter bij CSV’28. En het PannaSutu veld is niet alleen voor leden, iedereen in Stadshagen mag er gebruik van maken. Zo ondersteunen we ook de jeugd van de wijk met een mooi speelveld.

Er zijn al verschillende initiatieven ontplooid die ons financieel een eind op weg helpen. Zoals het voetbalplaatjesboek van Jumbo Nagelmaeker en een sponsoravond in november 2015 waarbij Björn Kuipers te gast was. Ook de opbrengst van de jaarlijkse Verbindingsloop van 9 januari 2016 (ook wel snertloop) van CSV’28 werd gedoneerd aan het PanaSutu veld.

Word sponsor!

Er zijn verschillende mogelijkheden bespreekbaar: adverteren in ons voetbalblad of online, bebording langs het PannaSutu veld, etc.

Word donateur!

Elke gift, groot of klein, is van harte welkom.

Voor meer informatie mail naar sponsor@csv28zwolle.nl

Initiatiefnemers:
Margreet van Emden
Miranda Laseroms