lettergrootte Standaard lettergrootteGroot lettergrootte


Acties voor het Pannaveld

Voetbalplaatjesactie Jumbo Nagelmaeker en CSV'28

Welke jonge voetballer vindt het niet stoer om met zijn of haar eigen foto in een boek te staan? En hoe leuk is het om voetbalplaatjes te sparen met daarop je eigen foto of die van je teamgenoten? Dit najaar krijgen alle spelers van CSV’28, waaronder ruim 800 jeugdspelers, die kans. Jumbo Nagelmaeker en CSV’28 starten dan namelijk een eigen voetbalplaatjesactie. Bij aankoop van een X bedrag in de supermarkt, ontvangt de klant een zakje met daarin een aantal voetbalplaatjes. Vaak van clubs uit het betaald voetbal, dit keer dus van spelers van CSV’28!

Afgelopen zaterdag schudden Jeroen Nagelmaeker en Durk de Boer, voorzitter CSV’28, elkaar de hand om de actie symbolisch te starten. Durk de Boer: “Geweldig dat Jumbo Nagelmaeker deze actie op touw zet! Erg leuk voor onze leden en tegelijk een mooie manier om ons te laten zien en nog meer ‘de verbinding’ aan te gaan met de wijk Stadshagen.”

Voor de plaatjes daadwerkelijk in de winkel klaar liggen en gespaard kunnen worden, wacht nog een grote klus: iedereen moet op de foto. Spelers onder de achttien jaar hebben daarvoor toestemming nodig van de ouders. Op korte termijn zal daar via de leiders om worden gevraagd.

Sponsoravond Pannaveld CSV'28

Gisteravond organiseerde de Zwolse voetbalclub CSV’28 in samenwerking met Jumbo Nagelmaeker een bijeenkomst in het stadion van PEC Zwolle voor haar leden en sponsoren. Het doel van deze avond was opbrengst genereren voor de ontwikkeling van een pannaveld in Stadshagen. Hiermee wil de club bijdragen aan de ontwikkeling van de wijk. Lees verder