lettergrootte Standaard lettergrootteGroot lettergrootte


Sponsoracties voor CSV'28 leden:

Hieronder staan diverse acties van onze CSV'28 sponsoren. Momenteel zijn er 5 acties, Autobedrijf Jan Kok, Aldura, Boudesteijn Regiobank, Sport Inn en Breman.
 10 euro voor CSV’28 bij elke onderhoudsbeurt!

Breng je auto als CSV’28-lid of als ouder van een jeugdspelervoor onderhoud of reparatie naar Autobedrijf Jan Kok en er gaat direct geld naar de clubkas, bij een factuurwaarde boven de 75 euro.Deze spaaractie loopt tot en met begin 2016!
Speciaal voor deze actie rijdt er een Seat MI van Autobedrijf Jan Kok in de kleuren van CSV’28. De auto staat bij de club, gaat mee met klanten en rijdt actief door de wijk. Op de auto een maandelijks wisselende foto van een elftal van CSV.

Een mooie actie van Autobedrijf Jan Kok, waar wij als club erg enthousiast over zijn.  Aftersales manager Albert Knol meldde zich bij sponsorcommissie met dit idee. “Mijn dochters voetballen in het damesteam van CSV’28 én wij willen de verbinding maken tussen de club en de rest van Zwolle. Het kost de leden niets en het levert de club weer geld op!’’

Autobedrijf Jan Kok
Marsweg 61
8013 PE Zwolle
Tel. (038) 465 7000
www.jankok.nl


Aldura

Bij besteding van een bedrag:  > € 1.000 ontvangt CSV'28 € 30, bij een bedrag van > € 2.500 ontvangt CSV'28 € 50

Aldura
Faradaystraat 5
8013 PH Zwolle
Tel: 038-465 6555
www.aldura.nl
 


Boudesteijn Regiobank

Boudesteijn RegioBank is de kersverse sponsor van het Isaac de Groot Toernooi 2016. Maar deze nieuwe sponsor zorgt niet alleen voor ondersteuning van CSV'28 maar ook voor ondersteuning van de leden van CSV'28.
Speciaal voor onze leden heeft Boudesteijn RegioBank een speciale actie ontwikkelt:

  • Als u als lid van CSV'28 uw verzekeringspakket een second opinion laat ondergaan en besluit om het verzekeringspakket onder te brengen bij Boudestejn dan ontvangt CSV'28 € 50. U bent dan verzekerd van een goed en gedegen advies op maat.  
  • Brengt u als lid van CSV'28 daarnaast nog iemand in contact met Boudesteijn dan ontvangt u zelf ook € 50 (mond-op-mond-reclame).
  • De beide bovenstaande punten gelden ook voor het geval u een hypotheek afsluit via Boudesteijn RegioBank.

Een mooi actie voor de leden van CSV'28, d.d. 19 december 2016
Klik hier voor meer informatie.
 


Sport Inn

Sportwinkel Sport-inn Zwolle aan de Oude Vismarkt 4 verstrekt alle leden van onze voetbalvereniging CSV'28 een Goldcard. Deze biedt 20 procent korting op het totale assortiment, behalve aanbiedingen, clubwebshop orders en afgeprijsde artikelen. De sportwinkel is gespecialiseerd in voetbalartikelen.

Heb je vragen over deze acties, bel of mail gerust, we helpen je graag.

Ruben, Jorn, Rik, Joost en Sander
info@sport-innzwolle.nl
038- 4 22 50 70


Breman

Sluit u als CSV’28 lid een service onderhoudsabonnement af? Dan zijn de eerste 4 maanden gratis en spaart u €10,- voor uw club! Bovendien voeren wij de eerste uitgebreide onderhoudsbeurt ter waarde van € 75,00 incl. btw gratis voor u uit (excl. materiaal)!

Ga naar Breman.nl/csv28 en doe mee met onze actie. Actie is geldig t/m 31 december 2017.

Breman is dé expert op het gebied van duurzame en energiebesparende oplossingen in uw woning. Wij geven u graag advies over de juiste installatie die past bij uw woonwensen. Bovendien leveren wij cv-ketels, zonnepanelen, ventilatie, isolatie, slimme thermostaten en service en onderhoudsabonnementen. Breman. Goed plan!