lettergrootte Standaard lettergrootteGroot lettergrootte


F-League 2017-2018

Proef trainen + wedstrijdjes

Twijfel je nog? Wil je zoon of dochter 3 keer proef trainen en 3 wedstrijdjes mee doen geen probleem! Let op na  3 weken proef trainen + wedstrijdjes zal de keuze wel gemaakt moeten worden of jullie kind doorgaat bij CSV'28.

Woensdagtraining

De begeleiding van de woensdagmiddag training valt onder de FL-coördinator samen met een 4-tal stagelopers en een aantal vrijwillige ouders. Door het uitvoeren van verschillende oefeningen wordt in circuitvorm middels de VTON app de balvaardigheid van de spelers verbeterd. Denk hierbij aan de bal passen, aannemen, dribbelen en schieten op doel. Ook vinden de spelers de 1-tegen-1 oefening erg leuk. de training is elke woensdagmiddag van 16:00-17:00 uur.

Vrijdagwedstrijdjes

De vrijdagavond wedstrijden bestaat uit de interne F-League competitie. Elk team bestaande uit 5-6 spelers, samen met een teamleider (vrijwillige ouder) speelt als eredivisieclub 3 wedstrijdjes van circa 15 minuten tegen een andere eredivisieclub. Hierdoor ontstaat een leuke, actieve competitie waar de spelers leren samen te spelen en natuurlijk te scoren!!

Aanmelden!

Vind je voetballen te gek! Ben je geboren in 2011 -2012 en lijkt het je leuk om twee keer per week te voetballen. Meld je dan aan!  Neem contact op met
Willem Sebel, Coördinator F-League
Dit kan via het emailadres: fl.csv28@gmail.com

F-League sponsor:


F-League 2016-2017

Geen foto aangeleverd van dit seizoen.


F-League 2015-2016


F-League sponsor:


F-League 2014-2015

Dit seizoen, 2014-2015, vormen de spelers van geboortejaar 2007 de F-League. Met twee trainingen per week wordt er op woensdagmiddag van 17.00-18.00 uur op veld 3 in circuitvorm getraind op o.a. de balvaardigheid die de spelers op vrijdagavond van 19.00 – 20.00 uur tijdens de interne F-League competitie kunnen laten zien. De grootte van de groep varieert tussen de 50-60 spelers.

Woensdagtraining

De begeleiding van de woensdagtraining valt onder de FL-coördinator samen met een 8-tal trainers (allen ouders). Door het uitvoeren van verschillende oefeningen wordt in circuitvorm de balvaardigheid van de spelers verbeterd. Denk hierbij aan de bal passen, aannemen, dribbelen en schieten op doel. Ook vinden de spelers de 1-tegen-1 oefening erg leuk.

Vrijdagtraining

De vrijdagtraining bestaat uit de interne F-League competitie. Elk team bestaande uit 5-6 spelers, samen met een teamleider (ouder) speelt als eredivisieclub 3 wedstrijdjes van circa 15 minuten tegen een andere eredivisieclub. Hierdoor ontstaat een leuke, actieve competitie waar de spelers leren samen te spelen en natuurlijk te scoren!!

Alle wedstrijdgegevens worden bijgehouden via www.konkuri.com. Het overzicht, de stand, alle uitslagenen toekomstige wedstrijden van dit seizoen kun je vinden op het volgende webadres.

Aanmelden!

Vind je voetballen te gek! Ben je geboren in 2007 en lijkt het je leuk om twee keer per week te voetballen. Meld je dan aan!  Neem contact op met Emile van der Wielen, coördinator van de F-League. Dit kan via het emailadres: fleague@csv28zwolle.nl


F-League 2013-2014

Bij CSV’28 zijn veel F-teams ingeschreven in de KNVB competitie. Deze teams worden ook vaak bij elkaar in de competitie ingedeeld. Sinds een aantal jaren is ervoor gekozen om een groot deel van de F-pupillen niet in te schrijven voor de competitie maar zelf een interne competitie voor deze groep te organiseren. Vooral voor de jonge eerstejaars F-pupillen is deze overgang naar het competitievoetbal vertrouwder en zorgt voor een betere voorbereiding op het spelen op een groot veld met grote doelen.

De teams

Dit zijn de sterren van de CSV'28 F-League Eredivisie en zijn gesponsord door BegreenF-League 2012-2013